|
|||||||||
شرح وظایف : - تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان - تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان ( شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ غذا، نگهداری و توزیع غذا ...) - تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران و پرسنل مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت - همکاری با سایر بخش های اجرایی از جمله اعضای تیم درمان، پرسنل بخش تغذیه و مقام مافوق در جهت بهبود ارائه خدمات غذایی - مدیریت و سرپرستی، نظارت و ارزیابی فعالیت های کارشناسان تغذیه بیمارستان و کارکنان بخش تغذیه وتقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی - برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی تغذیه ای برای پرسنل بیمارستان (پزشکان، پرستاران،...) با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان |
|||||||||
سوابق اجرایی:
|