با اصلاح شیوه زندگی می توان از خطر ابتلا به سکته مغزی جلوگیری نمود.
به بهانه روز پیشگیری از " سکته مغزی"
با اصلاح شیوه زندگی می توان از خطر ابتلا به سکته مغزی جلوگیری نمود
29 اکتبر برابر با هفتم آبان روز جهانی پیشگیری از سکته مغزی نامگذاری شده و این روز بهانه ای است برای توجه بیشتر به این بیماری.
سکته مغزی آسیب عصبی حاد ناشی از اختلال خونرسانی به قسمتی از بافت مغز است که به علت انسداد رگ مغزی به وسیله یک لخته خونی و یا پارگی یکی از عروق تغذیه کننده آن قسمت از بافت مغز ایجاد می شود. به بیان دیگر اگر خونرسانی به قسمتی از مغز دچار اختلال شده و متوقف شود٬ این قسمت از مغز دیگر نمیتواند عملکرد طبیعی خود را داشته باشد. این وضعیت را اصطلاحاً سکته مغزی (استروک) مینامند. سکته مغزی میتواند به عللی مانند بسته شدن یا پاره شدن یکی از رگهای خون رسان مغز ایجاد شود.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت علی اصغر(ع)، در همین راستا ارائه آموزش و مشاوره در خصوص سبک زندگی و پیشگیری از سکته مغزی توسط دکتر کدیور،نورولوژیست این مرکزجهت مراجعین در سالن انتظار بیمارستان برگزار گردید.
این متخصص مغز و اعصاب تاکید کرد اگر بیماری که مبتلا به سکته
مغزی شده است در مدت زمان طلایی و زیر سه ساعت به مراکز درمانی منتقل شود می توان
از بسیاری از عوارض ناشی از این بیماری کاست.
"دکتر کدیور" ادامه داد که سکته در واقع نوعی حمله مغزی است که سلولهای مغزی را نابود میکند و یکی از علتهای عمده ناتوانی طولانیمدت و شدید است و به همین دلیل آگاهی از نشانههای هشداردهنده سکته مغزی برای تمام افراد ضروری و بسیار حائزاهمیت است.دکتر کدیور ضمن بیان توضیحات کامل در خصوص علل بروز این عارضه بیان کرد با اصلاح شیوه زندگی می توان از خطر ابتلا به سکته مغزی جلوگیری نمود.
در ادامه علائم سکته مغزی توسط خانم واردی سوپروایزر ارتقا سلامت و راه های مراقبت پرستاری جهت پیشگیری و درمان در منزل این بیماران ارائه شد و همچنین به مراجعین بروشور های آموزشی در این خصوص ارائه گردید.
نظر دهید